Скъпи  русенци,Обръщам се към вас с благодарност, че подкрепихте ново

...
Скъпи  русенци,Обръщам се към вас с благодарност, че подкрепихте ново
Коментари Харесай

Диана Иванова: Да обединим силите си за Русе

 Скъпи  русенци,

Обръщам се към вас с признателност, че подкрепихте ново лице като мен в конкуренцията за кметската служба.

С признателност, че сте дейни, с ясно изразена гражданска позиция.

Благодаря от сърце!

Обръщам се към вас и с вяра, че на 3-ти ноември, всички ние ще създадем верния избор за Русе. За да продължи нашият град европейското си развиване и дружно да следваме една посока - надграждане на постигнатото и по-добро бъдеще за децата ни.

Живеем в динамично време, в което виновният човек проучва публичните процеси в народен, европейски и в международен мащаб. Градивно е да се търси най-успешния модел на ръководство на градовете. Смятам, че с програмата на Политическа партия ГЕРБ, ние предлагаме точно подобен.

 Вярвам, че наш съдружник в работата за просперитета на нашия град, ще бъдат  всички десни сили и дясно мислещи хора в Русе. Призовавам всички мои съграждани да не водим борби между тях, а да обединим сила, воля и хрумвания, съдейки и учейки се от историята. Защото русенци са уникални  хора – със свободен дух и демократично мислене, с труд, нововъведение и креативност, с артистизъм и резистентност, с религия и вяра, с  предвидливост и конструктивност.    

Убедена съм, че с осъществяване на програмата ни, ще успеем да променим града, да го превърнем в по-добра и спокойна среда за живеене и реализация. През идващия четиригодишен интервал, Русе има капацитета да се трансформира в важен промишлен център на Северна България. 

Вярвам във вашия разумен и прагматичен, виновен и героичен избор!

Русе би трябвало да продължи към напредък с нашата воля и Божията помощ! 

Диана Иванова

Кандидат за кмет на Община Русе от Политическа партия ГЕРБ

#43 #dianazaruse
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР